Multi-tools

Leatherman er verdenskendt for sine høj kvalitets multi-tools. Produkt serien består af en række funktionelle tools i alle størrelser. Se et udvalg af topprodukterne nedenfor.
Ønsker du at se det fulde sortiment i multi-tools, klik her: Leatherman 2015/16
Ønsker du at se priser? besøg vores webshop her!
Hjælp til at finde en forhandler?  så kontakt os gerne på info@isbrandcompany.dk

Super Tool 300

Leatherman Super Tool 300 er et multi-tool til arbejderen og handymanden der altid vil være sikker på, at have det fornødne værktøj indem for rækkevidde. Tangen er den største og stærkeste Leatherman nogensinde har produceret, og udskæringer i toolet gør, at du selv med arbejdshandsker, let kan få fat i værktøjerne.

REBAR Black Oxide

Leatherman REBAR. Black. Med den nye Rebar vil fans straks genkende den ikoniske boks-lignende krop og skrå-hals-designet. Den mindre, slankere størrelse gør Rebar født til at blive en sikker vinder på fisketuren, i skoven, på byggepladser og til diverse hjemme-projekter landet over. Rebar multitool har den perfekte størrelse, til at kunne klare større og mindre opgaver.

Wave

Leatherman Wave er et legendarisk multitool i rustfrit stål og med blødt afrundede greb. Prisbelønnet og rost af fagpressen verden over.

  Charge AL

  Leatherman Charge AL er fremstillet af førsteklasses rustfrit stål, og hver eneste del er udformet, så du får den optimale styrke og hårdhed til det arbejde,
  netop denne komponent skal bruges til. Charge AL er en lille revolution.

  Charge TTI

  Leatherman Chage TTi er en kombination af Charge AL og ALX, fyldt med funktioner og med sit helt eget smukke karaktertræk – det komfortable titanium håndtag og desuden en klip-point kniv lavet af det fineste S30V® rustfristål.

   Raptor

   Raptor er et multi-tool til nødssituationer. Med Raptor har du altid det fornødne værktøj til at hjælpe i enhver nødssituation. Den er udviklet i samarbejde med læger, ambulancereddere og brandfolk, og har nøjagtig de tools der kan være brug for, for at give hurtig hjælp.

   420HC Rustfri stål, Foldbar medicinsk saks Rustfrit stål
   Sikkerhedssele/bælte skærer Glasfyldt nylon håndtag
   Fingerringssaks Sakse længde: 4,8 cm
   Målebånd (5 cm) Længde 12,7 cm lukket
   Skruenøgle til oxygenflasker Vægt: 164 gram
   Rudeknuser af hårdmetal (wolfram) MOLLE kompatibel, sprøjtestøbt polymer hylster medfølger
   Udskiftelig lommeclips 24/7 tool