Om Isbrand Company A/S (eksklusiv Olight distributør i Danmark)

Isbrand Company A/S, er et danskejet aktieselskab, som er eksklusiv distributør i norden for den verdenskendte amerikanske mærkevareproducent Leatherman Tools, samt iøvrigt også for en række andre amerikanske top brands som Zippo, Leatherman, Bayco, mv.

Isbrand Company A/S blev etableret som handels- og importfirma i 1985, og varetager alt salg af Olight produkter til butikker og grossister i Danmark. Olight finder du i byggemarkeder, jagtbutikker, outdoor forretninger, specialbutikker, mv.

Vi sælger kun til private via vores website www.cphmall.dk. Alt øvrigt salg til private sker gennem udvalgte butikker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som Olight kunde, og ønsker du mere information om Olight eller vores forhandlere, så kontakt os gerne på telefon 35436800 eller info@isbrandcompany.dk

Om Olight

Olight er en Kinesisk high-tech virksomhed med speciale inden for LED lys og markedsledende indenfor teknologi og produktudvikling. Virksomheden er, som mange andre fremadstormende Kinesiske virksomheder, ganske ung og deres historie er deres produkter.

Produktkategorierne tæller lygter til militær og politi, til eftersøgning og redningsarbejde, til outdoor brug, til industri, til jagt og til at have med sig i lommen. Og virksomheden, den er bemærkelsesværdigt hurtig til at opfange tendenser, til at udvikle produkter i fantastisk kvalitet og til konstant at forbedre sig.

Det er ikke uden grund at branchen skæver til Olight, der har høstet et godt renommé blandt fagfolk, som værende en af branchens absolutte frontløbere.

We make a difference.